Karrier

Szokták mondani: Csapatban az erő!

Ez nálunk sincs másképp!

Jól jönne pár száz € plusz havonta?

Esetleg a kihívásokat, jellemfejlődést, pörgős hétköznapokat szereted? Vagy szeretnél segíteni az embereknek? HAJLANDÓ VAGY TANULNI, munkahelyet váltanál, öbb pénzt keresnél, szabadon szeretnél már dolgozni kötöttségek nélkül, saját magad ura szeretnél lenni? Csak kipróbálnál valami újat? Csináltál már hasonlót és szeretnéd újra? Karriert szeretnél Németországban?
Olyan helyen dolgoznál ahol végre értékelnek és megbecsülik a munkádat, jutalmaznak, motiválnak, bátorítanak, és nem le hanem felfelé húz téged a csapatod?
Lépést tartasz a korral és mindig új ötleteid vannak? Pozitívan nézed a világot, vagy csak szeretnéd pozitívan látni a világot? Szeretnéd azt hogy a munkád ne munka legyen hanem hivatás, amit szívvel lélekkel tudsz végezni?

 

Ha szeretnéd hogy ne a munkáltató döntse el mennyit keresel, hanem a befektett időd, energiád és elvégzett munkád, és sikereid, TE MAGAD!?
Egy átlagos alkalmazott fizetésének többszörösét is megkeresheted!
Megismer nagyon sok ember és mindenkinek aki megkeres, még ha egy nagyon pici dologban vagy csak szimpla tanáccsal, útmutatással, de FOGSZ TUDNI SEGÍTENI.
Jól hagnzik? Szeretnél úgy pénzt keresni, hogy segítesz az ügyfelek céljai/vágyai megvalósításában? Szeretnél kitűnni a tömegből?
Szeretnél az lenni akit minden háztartásan örömmel fogadnak, és értékelik a munkádat, mert már tudják, ha tanácsolsz valamit az az ő érdekeiket szolgálja?

HA CSAK EGY KÉRDÉSRE IS IGENT VÁLASZOLTÁL,A CSAPATUNK TÉGED KERES!

 

Csapatunk Németország egész területéről várja új tagjait! Nemtől, lakhelytől, végzettségtől, kortól(18+) függetlenül!

# Nyelvtudástól függetlenül!
(Ha nem tervez karriert, csak ajánló szeretne lenni mert vannak olyan ismerősei akiket érdekelhet akár mint ügyfél, akár mint munkatárs,
és egy kis mellékest szeretne keresni itt)

Ha jól döntesz, és belevágsz a következők várnak csapatunk leendő tagjára:

Figyelem: Az ajánló hogyan kap pénzt? Az ajánlóember olyan kontaktjait keresi fel akinek szüksége van/lehet valamelyik szolgáltatásunkra. Szól neki hogy ezzel kapcsolatban fogják keresni a napokban, esetleg
több problémát is megoldhatunk egyszerre. Ezután ha szerződéskötésre kerül a sor az ajánlott embernél, az ajánló részesedést kap a kötött üzlet után járó provízióbol.