Lakástakarék kedvezményes hitelkonstrukcióval

A klasszikus dolgok soha sem mennek ki a divatból. Miért előnyös ez a családnak?

Az életbiztosítás és a nyugdíj megtakarításnál beszéltünk arról mennyire fontos hogy legyen egy vagy több hosszútávú megtakarítása a családnak. A Bauspar tekinthető rövidtávú megtakarításnak. Mint ilyen, ebből a szerződésből akármikor ki lehet venni megspórolt pénzed. Először ismertetem a Bauspar működésést pár szóban.

Ha van egy cél a jövőben amihez nagyobb összegre van szükség(élmény nyaralás, hajóút, feújítani a fürdőszobát, stb) a Bauspar konto a legjobb választás.
Vegyük pl.: a fürdő renoválása 10.000€ -ba kerül. Mi lenne ha azt mondanám hogy 2200 €-t kell összegyűjteni a bauspar kontóba, és kedvezményesen kaphatsz 10.000€-t.

Had mutassam be Németország egyik méltán népszerű termékét.

Fiktív példa: a család havi 50€-t tud szánni a fürdőszoba renoválására. Ahoz hogy a 10.000€-t kérhessék össze kell spórolni a 40%át, tehát 4000€-t. 50€val havonta 80 hónap alatt gyűlne ki a szükséges önerő. Azonban a munkáltatónak van egy adható havi 40€ amit a sparkontoba utal a munkáltató direkt. Így a család havi megtakarítása már 90€ lesz igy pedig nem egészen 45!!! hónap alatt gyűlik össze a szükséges 4000 €. A másik hatalmas előnye,ha igy ,,vesz fel kölcsönt” akkor 6000 € ami hitel lesz,és a személyi kölcsönhöz képest nagyon alacsony kamattal 1.99-3.99% kapja meg az ügyfél.

Ha szeretne élni ezzel a szerződéssel kérem töltse ki a Következő űrlapot !