Nyugdíjbiztosítás

Őszintén, ki nem stresszelt még rajta hogy mi lesz nyugdíjas éveiben?

FIGYELEM! Fontos információ!

Az életbiztosítás, és nyugdíjmegtakarítás egy úgynevezett hosszútávú befektetési forma, amit előszeretettel kombinálnak.
A befizetett pénze után kamatot termel a családi kasszába. AZONBAN, ahogy említettük ez egy HOSSZÚTÁVÚ befektetési forma, amit személy szerint nem szoktunk tanácsolni, ha 5-6évnél hamarabb szeretné kivenni belőle a hasznot, ugyanis egyszerűen nem éri meg, ugyanis a befektetés 2-3 év mire utoléri a befizetett összeget, utána profitot számolunk csak.(HA későbbiekben hitelt, esetleg házat szeretnének, mindenképpen ajánlott legalább 1 hosszútávú megtakarítási forma, a bank rá fog látni a ‎T É N Y L E G E S pénzügyi helyzetüket ha hitelkérelem beadására kerül a sor, nagyobb eséllyel mennek át a hitelkérelem vizsgálaton ha tudatos pénzügyi terveik vannak ha azt látja a bank, hogy van megtakarított pénzük, ez egy kisebb biztosítékot jelent a banknak, az ügyfélnek pedig kedvezőbb hitelfeltételeket!)

Mire szeretne orientálódni? Minél nagyobb összegre biztosítani magát, vagy minél nagyobb hozamot elérni a szerződés végére?
A külön kérés rovatba megírhatja!

Ha szeretne élni ezzel a szerződéssel kérem töltse ki a Következő űrlapot !