"tetőtől talpig" biztosítási csomag

A VSP (Vermögenssicherungspolice) rövidítés nem egy, hanem egy komplett biztosítási csomag ami gyakorlatilag Németországban egy ,,kötelező biztosítás” teljes körűen biztosítja minden család, háztartás minden tagját váratlan károk, meghibásodások, értéktárgyak rongálódása, üvegkár, vagy ha jogi konfliktusba keveredsz (munkáltatóval, szomszéddal, közúti balesetben, vagy privát ügyben).


Vegyük át röviden miért is kell(het) Önnek/családjának, magával egy háztartásban élőknek, és pontosan mit tartalmaz ez a biztosítási csomag.

Felelősségbiztosítás: a legtöbb főbérlő/lakástulaj kéri ennek a biztosításnak a meglétét, ha előre megvannak a szükséges biztosítások egy ingatlan bérléséhez sokkal nagyobb valószínűséggel fogja a tulaj/főbérlő maguk mellett dönteni. Emellett a háztartás minden tagjára vonatkozik pl.:a kisgyerek lever a boltban valami törékenyet a polcról, tönkre megy használat közben a kölcsönzött munkagép/szerszám.
Ha háziállat okoz kárt, akkor Tierhaftpflicht-ra lesz szükség!

Lakásbiztosítás: F O N T O S ! A lakásbiztosítás nem az épületre/szerkezetre vonatkozik, hanem a szerződéskötő fél/családja ingóságait foglalja magába. Mégis mi az ami beletartozik a tág fogalomba? A legegyszerűbb válasz: Fordítsa fejre a lakást képzeletben, ami kihullik belőle az biztosítva van.

Üvegbiztosítás: Az üvegbiztosítás azért került bele csomagunkba, hogy maximálisan le tudjuk fedni ügyfeleinket, ugyanis a törött üveget nem fedezi sem a felelősségbiztosítás, sem pedig a lakásbiztosítás. Mi az ami le van biztosítva ezáltal pl.:Okostelefon/Tablet kijelző cseréjét fedezi évente kétszer!(ebbe csak a kijelző sérülés van benne) Vagy pl.:Összetört az üveglapos főzőlap, ki verték véletlen az ablaküveget, labdával berúgták a szomszéd ablakát/kocsijának ablakát a gyerekek.

Balesetbiztosítás: Ez a biztosítás a szerződéskötőre vonatkozik, de bele lehet vonni az egész családot, gyerekeket is. Miért jó ha balesetbiztosításod van?


A baleset biztosítás az ,,öröm az ürömben”. Mit is jelent a gyakorlatban? Ha alkalmazotti munkaviszonyban dolgozik, akkor jó eséllyel hallhatott a munkahelyi baleset fogalmáról. Ebben az esetben az alkalmazott épp úton volt munkába/munkából hazafelé tartott vagy tartott a munkaidő, és ekkor érte a baleset. A munkaidő 8-12 óra, ami azt jelenti hogy 1 héten 168 óra van, az átlagos heti munkaidő 40-50 óra szokott lenni, ebben az időszakban fedezi a munkavállalót a cég biztosítása. Ha baleset biztosítással is rendelkezik az ügyfél, akkor a nap 24órájában biztosítva van, akkor is ha szabadidőben történt baleset. A baleset súlyosságától függően, %os egészség károsodás alapján történik a kifizetés.

Magának mennyit érne meg havonta teljes biztonságérzetért?

Nálunk ezért átlagosan 1.50€-t fizetnek ügyfeleink naponta!

És,hogy minden helyzetben védett legyen ügyfelünk,szoktunk hozzá ajánlani jogi biztosítást is, ami esetleges peres ügyekben leveszi a válláról a perköltséget, és az ügyvédi díjat amik a per végére 10.000-es nagyságrendű is lehet.


Tudja magát és szeretteit németország legjobban optimalizált, biztosítási rendszerében és bízza az aggódást másra!

Rendelkezik nálunk már autóbiztosítással? S Z U P E R ! 30% kedvezményt tudunk adni minden ügyfelünknek az autóbiztosításból aki rendelkezik VSP szerződéssel is.

Ha szeretne élni ezzel a szerződéssel kérem töltse ki a Következő űrlapot !